tel: 512 923 250

Mieszałki spiralne

Zastosowanie

  • Mieszanie farszu mięsnego.
  • Mieszanie serów, sosów i innych produktów spożywczych

 

Główne cechy konstrukcyjne

  • Unikalny system spiralny zapewniający skuteczny i wydajny proces technologiczny.
  • Zwarta i kompaktowa konstrukcja.
  • Ergonomiczna budowa, prosta obsługa, łatwe utrzymanie urządzenia w niezbędnej higienie.
  • Wysoka trwałość i bezawaryjność.
  • Solidność, precyzja i estetyka wykonania.

 

Opis urządzenia

Mieszałka przeznaczona jest do mieszania farszu do produkcji wędlin w zakładach przetwórstwa mięsnego. Mieszałka charakteryzuje się prostą budową, funkcjonalnością, niezawodnością i prostotą obsługi. W urządzeniu zastosowano odpowiedni system spiralnym, który powoduje równomierne mieszanie wszystkich składników farszu. Mieszałka posiada zmienny kierunek obrotów mieszadeł. Urządzenie doskonale miesza zarówno przy pełnym, jak i częściowym załadunku. Wykonanie w całości ze stali kwasoodpornej, wysokiej jakości, co umożliwia utrzymanie urządzenia w czystości oraz odpowiedniej higienie produkcyjnej

 

Produkty

 
Realizacja: Agencja Interaktywna WMC